-
مشخصات :
- ناشر : سوره مهر
- نویسنده : عصام عبدالوهاب الزبیدی، مترجم: محمدحسین زوار کعبه
- قطع : رقعی
- نوع جلد : جلد نرم
- تعداد صفحات : 94
- زبان : فارسی
- سال چاپ : 1397
- مترجم : عصام عبدالوهاب الزبیدی، مترجم: محمدحسین زوار کعبه
- رده سنی : بزرگسال
• توضیحات محصول
درباره کتاب پرواز شماره 22
این کتاب خاطرات خلبان عراقی ، عصام عبدالوهاب الزبیدی ، از دوران کودکی تا هنگام فرودآمدن با چتر نجات در دزفول است. وی در خانواده ای مذهبی در بغداد به دنیا آمد و پس از درگذشت پدر، که مقارن شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بود، به عنوان سرپرست یک خانواده دوازده نفره مجبور به کار شد. پس از پایان تحصیلات ، به علت مشکلات مالی ، وارد دانشکده نیروی هوایی شد. پس از موفقیت در خلبانی، ازدواج کرد و سعی کرد از جنگ دور باشد، با وجود این مأموریت هایی به وی داده شد.
این خلبان در اولین مأموریت، که بمباران اردوگاه های نظامی ایران در حاج عمران بود، بمب ها را دورتر از مرکز انداخت. وی در بمباران فاو، مهران و جزایر مجنون شرکت داشت که در هر سه مورد بمب ها را دورتر از هدف انداخت. در بمباران سکوی پرتاب موشک هاواک موسوم به خ ـ 28 نیز سه بار بمب ها را بی هدف رها کرد و در آخرین مأموریت خود که پشتیبانی از هواپیماهای بمب افکن بود، به علت اتمام ذخیره بنزین مجبور شد که از چتر نجات استفاده کند او فکر می کرد در شهر العماره فرود آمده است، در حالی که در دزفول بوده است.
بریدهای از کتاب پرواز شماره 22
مقام معظم رهبری، در تاریخ 27 خرداد 1371 آن را مطالعه کردند و در تقریظی بر آن نوشتند: «این کتاب از جهت ارائه اطلاعاتی درباره نیوری هوایی عراق و برخی مسائل جنبی خالی از فایده نیست.» معظم له در همان تقریظ آورده اند: «اشتباه گرفتن دزفول به جای العماره نقطه شیرین و جالب داستان است.»
مشخصات کتاب پرواز شماره 22
این کتاب با نویسندگی عصام عبدالوهاب الزبیدی و با ترجمه محمدحسین زوارکعبه به همت انتشارات سوره مهر در سال 1403 به چاپ رسیده است . مشخصات ظاهری کتاب شامل : قطع رقعی ، 88 صفحه و جلد شومیز (جلد نرم ) می باشد .
قیمت کتاب پرواز شماره 22
قیمت این کتاب 75 هزارتومان می باشد که در سایت پنج و هفت موجود است و با ثبت سفارش در سایت می توانید این محصول را تهیه فرمایید .
متن تقریظ کتاب پرواز شماره 22
در 1371/3/27 مطالعه شد. این کتاب از جهت ارائهاطلاعاتی درباره نیروی هوایی عراق و برخی مسائل جنبی خالی از فایده نیست. اشتباه گرفتن دزفول بجای العمارة نقطه شیرین و جالب داستان است.».
• ثبت دیدگاه
• دیدگاه کاربران