-
مشخصات :
- ناشر : سوره مهر
- نویسنده : حسین فرهنگ اصلاحی | مهدی گلابی | غلامحسین کهن
- قطع : رقعی
- نوع جلد : جلد نرم
- نوبت چاپ : 1
- تعداد صفحات : 84
- زبان : فارسی
- تاریخ اولین چاپ : 1401
- رده سنی : بزرگسال
• توضیحات محصول
درباره کتاب اردوگاه عنبر
«اردوگاه عنبر» خاطراتی از سه آزاده جنگ تحمیلی به نامهای حسین فرهنگ اصلاحی، مهدی گلاب و غلامحسین کهن است.
دو ماه بعد از شروع جنگ، اردوگاه رمادی در پادگانی در حومه شهر رمادی تأسیس شد و نه ماه بعد، اردوگاه عنبر، که قبل از آن پشتیبانی چند گردان نظامی بود، در همان پادگان تأسیس شد.
بریدهای از کتاب اردوگاه عنبر
«آفتاب غروب میکرد که به هوش آمدم. آن غروب چقدر برایم حزنانگیز بود! به دوروبرم نگاهی انداختم. دو شهید پهلویم خفته بودند. آنها چقدر آرام بودند و من چقدر ناآرام. دستم تا مچ خونی بود. گلویم بهسختی میسوخت و تشنگی کلافهام کرده بود. قمقمهام خالی بود. با زحمت و مشقت، قمقمهٔ شهید بغلدستم را باز کردم و آب داغ و گرم آن را سرکشیدم. اضافهٔ آب را روی سر و صورتم ریختم. از گلویم هنوز خون میرفت. احساس ضعف میکردم. از کولهام دانهای خرما برداشتم و خوردم، ولی اشتهایی برای غذا خوردن نداشتم. زبانم مثل یک تکه تخته، در دهانم خشک و بیحس افتاده بود. عطش بهشدت آزارم میداد. یکبار دیگر به دوروبرم سرک کشیدم. چند شهید آن سوتر افتاده بودند و چند تانک عراقی هنوز در حال سوختن بودند.»
مشخصات کتاب اردوگاه عنبر
این کتاب با نویسندگی غلامحسین کهن،مهدی گلابی،حسین فرهنگ اصلاحی به همت انتشارات سوره مهر در سال 1402 به چاپ رسیده است .
مشخصات ظاهری کتاب شامل : قطع رقعی ، 84 صفحه و جلد شومیز (جلد نرم ) می باشد .
قیمت کتاب اردوگاه عنبر
قیمت این کتاب 75 هزارتومان می باشد که در سایت پنج و هفت موجود است و با ثبت سفارش در سایت می توانید این محصول را تهیه فرمایید .
متن تقریظ کتاب اردوگاه عنبر
متن تغریظ : «تدوین و انتشار خاطرات آزادگان، کاری ماندنی و در شکل بخشیدن به تاریخ ما در آینده دارای تأثیری مخصوص خود است. بعضی از نوشتهها از لطف و رقت هم برخوردار است (در این جزوه، قصهی اول و آخر) نکتهی جالب، همخوانی ماجراهایی است که در اردوگاههای دور از هم و بر سر آدمهای جدا و نا آشنا با هم، آمده است و این است یکی از ثمرات حکومت ظالمانه و جابرانهی حزب و در نهایت، فردی که جز به حفظ خود، به هیچ چیز دیگر و از جمله به ارزشهای انسانی ذرهای و لحظهای نمیاندیشد. آبان ماه 1370»
• ثبت دیدگاه
• دیدگاه کاربران